У Херсоні намагаються врятувати стадіон “Старт”

6 лет назад 0

Вчора у прес-клубі “Новий день” відбулася конференція за участі народного депутата Юрія Одарченка та депутатів херсонської міської ради Дмитра Ільченка та Станіслава Трошина.

На прес-конференції обговорили долю стадіону “Старт”, який раніше був виставлений на аукціон. На пленарному засіданні міської ради депутати підтримали рішення вжити заходи, аби не допустити продаж стадіону, на якому безкоштовно займаються жителі Дніпровського району міста.

За словами Станіслава Трошина, міська влада ініціює передачу стадіону “Старт” у комунальну власність міста. Буде проведена інвентаризація майна, а земельну ділянку під стадіоном передадуть у користування комунального підприємства Херсонської міської ради.

“Щоб побудувати інший спортивний об'єкт такого класу на території Дніпровського району просто немає місця, тому всі наші дії спрямовані виключно на те, щоб був збережений найбільший спортивний об'єкт района”, — зазначив Трошин.

У зв'язку з цим Херсонська міська рада уповноважила Володимира Миколаєнко звернутися до суду з позовом щодо витребування майна стадіону та виключення його зі складу ВАТ “Херсонський бавовняний комбінат”.

“Ми посилаємо чіткий сигнал людям, які хочуть незаконно придбати територію стадіону “Старт” з будь-якою метою, цей об'єкт не буде привабливим для будь-якої такої особи”, — заявив Дмитро Ільченко.

За словами депутата, якщо об'єкт буде проданий, повернути назад його вже буде неможливо. Тому місто повинне негайно втрутитись.

Автор: Ілона Дегтярьова