У Херсоні патрульні затримали ймовірного нападника на продавчиню

6 лет назад 0

Виклик про розбійний напад у магазині на вулиці Фрітаун отримали патрульні вчора близько 19-ї години. Заявник повідомляв, що продавчиню поранили ножем. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області на сторінці у Facebook.

За адресою негайно вирушили інспектори. На місці вони побачили закривавлену жінку. Майже одночасно з поліцейськими прибули медики, які негайно розпочали надавати постраждалій допомогу. Поранена розповіла, що невідомий вдарив її ножем, забрав із каси гроші та втік у невідомому напрямку. Вона змогла описати нападника. Потім жінку госпіталізували. Усім екіпажам передали орієнтування й патрульні не гаючи часу розпочали обстеження навколишньої території.

Схожого за описом чоловіка інспектори помітили на розі вулиць Олешківської та Смольної. Громадянин спочатку поводився спокійно, але потім зірвався із місця й побіг. Патрульні його наздогнали та одягли на втікача кайданки. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Корабельного відділення поліції. Під час поверхневого огляду в 24-річного херсонця виявили складний ніж та гроші. Також поліцейські встановили, що він вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Тривають слідчі дії.