У Херсоні поліцейські затримали угонщика «Таврії»

6 лет назад 0

В Херсонський відділ поліції звернувся 63-річний житель Таврійського мікрорайону. Чоловік повідомив, що залишив свій автомобіль "ЗАЗ 1103" біля домоволодіння, а через годину його вже не було на місці. Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів і через дві години виявили угнаний автомобіль та затримали підозрюваного.В оперативному розкритті злочину поліцейським допомогли небайдужі херсонці.

В той час, як слідчо-оперативна група та екіпажі патрульної поліції відпрацьовували вулиці міста, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонували робітники однієї зі станцій техобслуговування. Вони розповіли, що кілька хвилин тому на СТО під’їхала біла «Таврія». Водій підійшов до боксу «Шиномонтаж» та запропонував купити автомобіль за 4000 гривень, адже йому терміново потрібні кошти. Працівникам СТО це здалося підозрілим і вони зателефонували до поліції. За вказаною адресою терміново прибув наряд патрульної поліції та затримав водія.

Як розповів заступник начальника Херсонського відділу поліції Андрій Коршун, угонщиком виявився 31-річний чоловік, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Затриманий пояснив, що планував викрасти з автомобіля автомагнітолу. Проте, коли побачив ключі в замку запалювання, одразу вирішив угнати і «Таврію» для продажу на запчастини.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області