У Херсоні стартував 15-й сезон обласних змагань «Зелений стадіон»

6 лет назад 0

Наступив 15-й рік, як у м. Херсоні почалися проводитись змагання з паркового орієнтування «Зелений стадіон».

Більше 10 років Херсонський Центр позашкільної роботи (ХЦПР) разом з Федерацією спортивного орієнтування в Херсонської області проводять традиційні обласні масові змагання «Зелений стадіон» з елементами паркового орієнтування, який складається з 10 стартів продовж року.

Перший етап 15 сезону відбувся в Херсоні 21 січня 2018 року в мікрорайоні ХБК. Центр змагань знаходився на території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №53 (директор Олександр Демчук).

Незваажючи на не дуже сприятливу погоду, у змаганнях взяли участь 116 вихованців, які представляли Херсонський Центр позашкільної роботи Херсонської міської ради, Херсонський Центр дитячо-юнацької творчості, Будинок дитячо-юнацької творчості, Херсонський дитячий оздоровчий центр «Юнга», Олешківську ДЮСШ, СК «Суворовець», херсонські школи № 30 та 45, комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради, Туристський клуб «Іскра», тренери та керівники гуртків, а також батьки вихованців цих закладів.

Центральний спортивний портал Херсонської області