У Херсоні відкрили набір до молодіжної ради

5 лет назад 0

Із 1 до 30 листопада відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при Херсонському міському голові.

До її складу увійдуть молоді люди віком 14-35 років з активною життєвою позицією, представники громадських організацій та молодіжних ініціативних груп, студентських рад, учнівського парламенту, повідомили в мерії.

Усім охочим долучитись до Молодіжної ради при Херсонському міському голові необхідно заповнити анкету та надати її управлінню молоді та спорту міської ради у будь-який один із запропонованих спосіб.

Принести заповнену анкету до відділу з питань сім’ї та молоді за адресою: вул. Гімназична, 7 відсканувати  та надіслати анкету на пошту відділу  [email protected] заповнити онлайн реєстраційну форму за посиланням: http://bit.ly/2ESVTUd

Завантажити бланк анкети.

Молодіжна рада при Херсонському міському голові є консультативно-дорадчим органом. Члени молодіжної ради навчатимуться, як працювати у команді, вивчатимуть принципи демократії та врядування, надаватимуть пропозиції щодо реалізації міської молодіжної політики. Вагомою частиною діяльності ради становитимуть також активності для молоді, проекти та соціально-культурні заходи.