У Херсонському вищому училищі фізичної культури проведено навчання по дотриманню правил пожежної безпеки

4 года назад 0

На виконання Правил пожежної безпеки та з метою підвищення поінформованості у питаннях пожежної профілактики у Херсонському вищому училищі фізичної культури Херсонської обласної ради 16 грудня було проведено спеціальне навчання по дотриманню правил пожежної безпеки на робочих місцях.

Відповідальний за протипожежний стан в училищі створив інсценоване займання з безпечним димом для більшої реалістичності. Всі учасники процесу були залучені до рятування від умовної пожежі.

У ході практичного заняття відпрацьовано евакуацію учасників навчального процесу з робочих кабінетів та проводилося гасіння умовної пожежі членами добровільної пожежної дружини.

Підводячи підсумок, керівництво закладу зробило висновок, що такі практичні заняття вкрай необхідні. Вони позитивно впливають на психологічну готовність до нештатних ситуацій, підвищують рівень не лише теоретичних знань, а й практичних навичок, а також поліпшують обізнаність та дають необхідну базу для швидкого та ефективного реагування в разі виникнення надзвичайних подій.