У Лавреньовці відбулася творча зустріч з Юлією Бережко-Камінською

4 года назад 0

Херсонська обласна бібліотека для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова організувала творчу зустріч з краянкою, лауреаткою всеукраїнських та міжнародних літературних конкурсів, поетесою Юлією Бережко-Камінською.

Спочатку поетеса разом із представниками бібліотеки завітала до Херсонського національного технічного університету, де поспілкувалася із студентами університету та технічного коледжу ХНТУ. Пані Юлія презентувала нову, сьому за рахунком збірку «Невідворотне» та розповіла про свій творчий шлях. А працівниця бібліотеки ХНТУ представила книжкову виставку «Літературними стежками Херсонщини».

Увечері поціновувачі поетичного слова зібралися в читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова для камерної зустрічі з пані Юлією. Звучала поезія у виконанні автора та присутніх, говорили про розвиток Національної спілки письменників України. Нещодавно Юлія Бережко-Камінська посіла посаду секретаря НСПУ й активно займається напрямом роботи з молодими авторами. Тож, присутні дізналися про нові проекти у цій сфері діяльності НСПУ.

День виявився багатим на яскраві враження на позитивні емоції від спілкування з талановитою поетесою, журналісткою і просто неймовірною жінкою – Юлією Бережко-Камінською, яка дбайливо береже і розвиває українську мову.