У позбавленого права керування водія патрульні виявили схожу на канабіс речовину

6 лет назад 0

Автомобіль ЗАЗ Vida, який рухався із порушенням ПДР, помітили патрульні вчора близько 19-ї години на проспекті Адмірала Сенявіна. Інспектори вирішили його зупинити. Під час спілкування у водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. У встановленому законом порядку той відмовився проходити відповідний огляд у медичному закладі. Також чоловік не мав полісу обов’язково страхування цивільно-правової відповідальності водіїв. Патрульні перевірили його за інформаційними базами та встановили, що 48-річного херсонця позбавлено права керування рішенням суду.

На нього інспектори склали адмінматеріали за ч. 3 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП. 

Також поліцейські провели поверхневу перевірку та виявили в автомобілі згорток із речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. На місце викликали слідчо-оперативну групу. 

Загалом минулої доби патрульні зафіксували 2 випадки керування в нетверезому стані. У обох водіїв помітили ознаки наркотичного сп’яніння. А також тричі виявляли в херсонців речовини, схожі на наркотики.

Патрульна поліція Херсона