За добу херсонські поліцейські затримали 9 нетверезих водіїв

6 лет назад 0

9-о нетверезих водіїв отримали від патрульних протоколи минулої доби. На вулиці Чорноморській вчора близько 15-ї години інспектори зупинили за порушення ПДР автомобіль ВАЗ-21093. Під час спілкування у водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. У встановленому законом порядку той відмовився проходити відповідний огляд у медичному закладі.

Також патрульні встановили, що чоловіка позбавлено права керування рішенням суду. Його притягували до відповідальності за перебування за кермом у нетверезому стані. На 24-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ч. 3 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Близько опівночі інший екіпаж зупинив на вулиці Петренка автомобіль BMW X6, який рухався без увімкненого світла. У водія поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вжив спиртне та погодився пройти огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці. Прилад показав 1,38 проміле. Це майже в 7 разів перевищує допустиму норму. На чоловіка патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та евакуювали його автомобіль на арештмайданчик.

Патрульна поліція Херсонської області