За вбивство брата житель Херсонщини засуджений на 8 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Злочин стався у грудні минулого року в одному з сіл Новотроїцького району. У відділення поліції звернувся чоловік і повідомив, що його дядько убив рідного брата. При виїзді на місце події поліцейські виявили в будинку тіло 60-річного чоловіка з численними травмами голови.

Зловмисником виявився 55-річний рідний брат загиблого. Чоловік пояснив, що після смерті матері до них в будинок переїхав жити старший брат. Стосунки між ними були напружені, старший брат висловлювався нецензурною лайкою про їх покійну матір. На початку грудня після вживання спиртних напоїв брати знов посварилися. Після чого молодший схопив молоток та кілька разів вдарив старшого по голові. Потім вийшов з дому пройтися. Коли повернувся, брат був уже мертвим. Зловмисник ще два дні пиячив, на третій зателефонував племіннику і повідомив про злочин.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Згідно з рішенням суду чоловіка визнано винним у інкримінованому йому злочині та призначене покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області