Засідання виконавчого комітету Херсона почалося з скандалу

6 лет назад 0

Депутат міської ради Дмитро Ільченко вніс проект рішення про продовження терміну оренди для громадської організації "Самооборона Херсона", яку очолює Інна Усачова. І мережі Інтернет неодноразово з’являлися фото, на яких видно, що приміщення використовується не за цільовим призначенням.

Сьогодні на засідання виконавчого комітету прийшли скандальні активісти, які почали кричати і не дають розпочати офіційну частину заходу. Вони вимагають зняття даного проекту рішення з порядку денного, не дивлячись на те, що секретар міської ради Олена Урсуленко та керівник юридичної служби міської ради запевняють присутніх у законності документу.

До речі, серед активістів, що зірвали початок засідання — Лілія Власова, яка нещодавно побила херсонську журналістку Євгенію Вірлич на засіданні бюджетної комісії міської ради.

Жінка повідомила, що їх група активістів влаштовуватиме безпорядки у будівлі міської ради, допоки приміщення виділятиметься громадському формуванню. Наостанок група активістів дістали "бульбулятор" і поставили його на стіл головуючих засідання. Після чого секретар міської ради Олена Урсуленко оголосила 20-хвилинну переву у роботі міської ради.