Завтра «Сонячні діти Херсонщини» презентують результати інфотуру

7 лет назад 0

Завтра, 31 травня, о 14.00 усіх бажаючих отримати корисну інформацію, а також зазирнути у світ мистецтва: синдром Дауна очима фотохудожника Олександра Андрющенко запрошують до "Кризового медіа-центру" (вул. Пилипа Орлика (9 Січня) 30, 1й поверх, 33 оф.).

Під час прес-конференції Ви дізнаєтесь про перші результати проекту «Інформаційно-просвітницький тур «Кожна дитина – особистість», який реалізує ГО «Сонячні діти Херсонщини», а також дізнаєтесь про успіхи фотовиставки «46+: Я – людина! Я – не синдром Дауна!», що встигла побувати не тільки в Херсоні, але й у Вінниці. Ірина Ханікова – керівник проекту – разом із іншими учасниками розкажуть, яких показників досягли в процесі реалізації проекту, а також поділяться власним досвідом адаптації «сонячних» діток в українському суспільстві.

Народження дитини із синдромом Дауна, як стверджують медики, не залежить від способу життя батьків, звичок і стану здоров’я: генетичний збій може відбутись у будь-якій родині. За статистикою Всесвітньої організації охорони здоров’я, кожне 700-те немовля в світі народжується із цим синдромом, тож завдання цивілізованого суспільства допомогти "сонячним дітям" та їх батькам адаптуватися у сучасному суспільстві.