Миколаєнко звинуватили в махінаціях з бюджетними коштами

3 года назад 0

 

Вже майже колишнього мера Херсона Володимира Миколаєнко, звинуватили в махінаціях з бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт будівлі ЦНАПу, за адресою вул.. Суворова 29.

Як повідомив в соціальній мережі Фейсбук екс-депутат міськради Віталій Богданов роботи, які були виконані за 13 мільйонів бюджетних коштів, виконані з порушенням діючих норм будівництва. Через що, екс-депутат вказав, що на даному об’єкті були впроваджені махінації з бюджетними коштами. Привертаючи увагу правоохоронних органів до таких протизаконних дій, в опублікованому дописі було вказано, що будівельникам, які працювали на цьому об’єкті сплачувались кошти «в конверті», по 350 гривень за сутки.

Крім того, автор посту акцентує увагу на тому, що за мільйони бюджетних коштів на прилеглій території не вивезене будівельне сміття, яким захаращена вся територія.

«Ось це» — сьогодні о 12:00 Володимир Миколаєнко зібрався відкривати!?!


«Ось це» — вони називають новим ЦНАП!


На ремонт «ось цього» було витрачено 13 мільйонів грн! ???! Особливо варто звернути увагу Головне Управління ДСНС України у Херсонській області на дах, в актах все буде написана «як треба», Але на фото чітко видно які матеріали і порушення!


Не потрібно західних іменитих аудиторів, щоб знайти вкрадені міські бюджетні гроші з 13,0 млн вже витрачених на «ось цей» дивовижний «ремонт»!

Цей «дембельський акорд» команди Миколаєнко, Казакова та інших на увазі важливості об'єкта напевно не вислизне від уваги нового мера.


Р.S. ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та М.Севастополі — на такому важливому об'єкті за 13,0 млн бюджетних грошей Працювало безліч фізичних осіб з оплатою у конвертах (350,0 грн / добу) – написав в мережі екс-депутат.