Степанівська селищна рада на Херсонщині залишається зоною самоврядного конфлікту

7 лет назад 0

Поки "автори" відсторонення степанівського голови Миколи Кузьоми пропускають з поважних та фальшивих причин судові засідання, Степанівкою керують, викликаючи невдоволення частини села.

читайте: Кто делит Степановку: бесхозяйственность, херсонские политики или личная неприязнь?

Хтось може відповісти: а де у нас люди задоволені тим, що коїться? Утім, достатньо відвідати групу у фейсбук "Степанівська сільска рада", як одразу стає зрозумілим, наскільки різноманітні проблеми турбують містян і як мало позитиву у цих повідомленнях:

   Обговорити усі ці проблеми, а також непрозорість витрачання коштів хотіли днями, утім — не вдалося. Зібрання заборонили. Реакція сільчан та активістів не забарилася:

З огляду на це, відсторонений голова сільради Микола Кузьома звернувся до громадськості із закликом по допомогу:

Шановні брати і сестри. Шановні односельці! 

Потребую вашої допомоги та підтримки. Прошу молитися за наше чудове село Степанівка. Групою злочинців продовжується розкрадання майна територіальної громади. Депутати сільської ради з їх незаконо обраним секретарем крім матеріальних цінностей намагаються вкрасти в нас надію та право розпоряджатися своїм голосом обирати і бути обраним до управління суспільним майном. Сімейні клани в сільраді Москаленко-Парфенова Альона Вас.,Чапенко-Ткач Лариса,Чапенко-Парфенова Альона — новий клан. Ми повині відстоювати своє право голосу в нашому селі і з нами повині рахуватися!

29 вересня о 15:00 ініціативна група на чолі зі мною запрошує вас прийняти участь в обговорені важливих життєвих питань с.Степанівки. Лише спільними зусилями ми переможемо!

Дякую за довіру і підтримку.

Наскільки активно його підтримують і чи не втомилися вірити у перемогу — стане видно 29 вересня. Дочекаємося.