Депутат на зеленой зоне вырубил деревья и ставит свой киоск

4 года назад 0

С соответствующим требованием прекратить застройку зеленых зон и вырубку деревьев обращались депутаты городского головы. Как впоследствии оказалось, большинство «разрешений» на подобные застройки получил скандальный депутат Днепровского райсовета Александр Власов.

«Всі ми хочемо жити в зеленому і затишному місті. Бо — це насамперед здоров'я. Вул. І. Кулика, 139а- 141. Пам'ятаю, коли небайдужі городяни звернулися до депутатів міської ради з приводу видалення невідомими особами дерев і захаращеності пішохідної вулиці. Фото були переслані міському голові із наполяганням: відповідним структурам органів виконавчої влади прибрати гілки та висадити молоді деревця. Не відмовив, навіть надав розпорядження: ЖОДНОГО ЛАРЬОЧКА БУТИ НЕ ПОВИННО!

І ось 8.04.2020р. неочікувано!!! Вгадайте власника!) Хто псує тротуари, робить із зупинок супермаркети).
Ось вам і «молоденькі деревця із зеленою травичкою!»

Звертаюся до міського голови, що треба прибрати цю жахливу конструкцію та звернутись до правоохоронних органів міста, аби притягнули до відповідальності людину, яка нанесла шкоду жителям міста та відновити зелену зону. Вона там явно не зайва.
Одне дерево за рік зазвичай виробляє 100-200 кг кисню!»,  — пишет секретарь Херсонского городского совета Елена Урсуленко.

Полина Светлова