Геннадій Лагута: День міста — це та дата, яка об’єднує херсонців

3 года назад 0

Заступник голови Херсонської обласної ради Геннадій Лагута привітав херсонців зі святом міста:
— Привіт Херсон! Сьогодні ми великою родиною відзначаємо твою 243-річницю! Незважаючи на свій вік, ти – динамічне і затишне, старовинне і водночас сучасне місто. Херсон, ти — яскрава точка на мапі України, яка щороку збирає навколо себе сотні тисяч нових туристів, театралів і вони готові повернутись не одноразово. Твоя краса зачаровує, а потужність – дає сили. Змінюються покоління, а ти стаєш краще з кожним днем.
Для багатьох херсонців — це місце, де вони народилися, зробили перші кроки, знайшли друзів, отримали освіту, живуть і працюють. Ми живемо в Херсоні, і ми живемо Херсоном. Ми дихаємо історією міста. Його спадщиною, його традиціями. І ми їх продовжуємо! Ми знайомі з тобою вже не один рік і я точно знаю, у тебе ще все попереду.
День міста — це та дата, яка об'єднує херсонців різного віку і професій, національностей і віросповідань, де б вони не проживали. Я бажаю, щоб енергія доброзичливості і гарного настрою Дня міста зарядила всіх нас на весь рік!
Дорогі херсонці! Від щирого серця бажаю кожній родині миру, щастя, благополуччя, нових проектів та ідей. Нехай наше місто росте і процвітає! Зі святом, улюблений Херсон!