Херсон попрощався з героєм

6 лет назад 0

20 січня в Херсоні прощалися з бійцем Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» Вадимом Гаюхою (позивний Гаха). 

Як повідомляє очільник області Андрій Гордєєв на свої сторінці у "ФБ", заупокійна служба Божа та відспівування воїна пройшли у Кафедральному Соборі Стрітення Господнього, де зiбралися його рiднi, близькi, друзi та побратими, волонтери та всi небайдужi громадяни.

Серце воїна зупинилося вночі 19 сiчня в зоні проведення AТО нa Донбacі. Туди вiн поїхав як парамедик, оскiльки є фельдшером за освітою. 4 березня йому мало виповнитись 55 років. 

У Херсоні Вадим був бійцем 12-тої Резервної сотні Добровольчого Українського Корпусу "Правий сектор" та обіймав там посаду заступника по матеріально-технічному забезпеченню. Проводив агітаційну роботу серед громадян, а також бойовий вишкіл для молодих бійців. У полеглого воїна залишилися мати Таїсія Григорівна, дочка Софія та внучка Анастасія. Всі вiдгукуються про нього як про чесного, порядного чоловiка, справжнього друга, патріота. Наш обов'язок – памятати, за що він боровся, продовжувати благородну справу захисту своєї Батькiвщини і не дай Бог допустити зраду! Світла пам'ять і вічна слава Герою!

Поховали Вадима Гаюху на Алеї Героїв, що на кладовищі Геологів.

 

Ф ото: Андрій Гордєєв