Херсонські сонячні спортсмени їдуть на олімпіаду до Женеви у костюмах від благодійників

6 лет назад 0

У травні в Швейцаріії відбудеться Спеціальна олімпада..

Участь в ній під прапорои України візьмуть й два сонячні херсонця, у яких завдяки благодійникам є не лише квитки, а й спортивні костюми:

Два сонячних хлопця — Хорунжак Олександр та Ботєв Максим матимуть честь представляти особливих спортсменів Херсона на Спеціальній Олімпіаді у Швейцарії 24-27 травня 2018 року. 

Чимало людей долучилися до допомоги: народний депутат України Олександр Співаковський та депутати міської ради надали їм фінансову підтримку на проїзд до Києва, де збиратиметься уся українська команда, та на придбання авіаквитків до Женеви й у зворотньому напрямку. 

Фонд "Захист" звертався до херсонців з проханням про допомогу, й на рахунок Фонду через онлайн пожертви надійшло 2 275 грн.71 коп., а ще — за своєю ініціативою до збору пожертв долучилася надзвичайно активна херсонка Ольга Орлова, яка зуміла зібрати 1 200 грн. і теж передала їх на рахунок Фонду. 

Оскільки проблему дорожних витрат вже вирішено, Фонд на зібрані кошти придбав хлопцям спортивні костюми, у яких вони й поїдуть на Олімпіаду. Сьогодні костюми вручено. Дякуємо вам, херсонці, за підтримку сонячних спортсменів. Вони гарно виглядатимуть на змаганнях, — повідомляє у фейсбуці фонд "Захист".