Херсонський водоканал застерігає: обережно, шахраї!

5 лет назад 0

На сторінці у Фейсбук Водоканал застерігає мешканців міста бути обачними з людьми, які прикидаються працівниками їх підприємства.

До Контакт-центру Водоканалу звернулись мешканці будинків Таврійського мікрорайону з повідомленнями про те, що невідомий чоловік (у деяких випадках група чоловіків) представляються працівниками Водоканалу, нібито для надання безкоштовних послуг з встановлення, заміни водолічильників або перевірки цілісності пломб. Потрапивши до квартири, просять надати паспорти лічильників і за той час, поки власник квартири їх шукає, крадуть гроші, цінні речі та втікають.

Міськводоканал попереджає: він не виконує роботи із встановлення, заміни або пломбування лічильників без попереднього замовлення та телефонного повідомлення напередодні візиту. І закликає споживачів бути обережними. Якщо неочікуваний гість представляється працівником підприємства, перевірте його посвідчення. У ньому зазначається номер посвідчення, ПІБ і посада працівника, підрозділ, в якому він працює, є фотографія, підпис директора і печатка підприємства. Також Ви можете зателефонувати до Контакт-центру Водоканалу за телефоном 0-800-503-283 для уточнення повноважень даного працівника.