Який жах приховує Херсонський річковий порт?

5 лет назад 0

Херсонщина — туристичний регіон, куди приїздить велика кількість відпочивальників. Звісно, більшість їде на море та неймовірно різноманітні та вражаючі курорти та місця, які знаходяться на Херсонщині. Але туристи та гості не оминають і екскурсію саме по нашому місту. 

Найпривабливіші місця це , звісно, набережна та річковий порт. Якщо після прогулянки по міській набережній враження можуть залишитися досить не поганими, то після річкового порту — сумнівними, адже за останні роки його стан стає дедалі жахливим. 

 

Відвідавши річковий порт можно отримати неймовірний заряд екстриму, який починається з того, що, підземні переходи тут не працюють, адже заповненні  сміттям та водою, після злив. 

Ходити під будівлею чи підійматися на другий поверх стало теж небезпечно, адже її стан став просто аварійний і шматок покрівлі може обвалитися комусь на голову. 

Якщо раніше це було чудове місце для прогулянок, то зараз річковий порт нагадує більше фільм жахів, особливо у вечірній час, адже про освітлення тут зовсім забули. На усій території горить лише декілька ліхтарів. 

Ну і підсумовуючи, дачники, туристи, херсонці, які збираються тут на  катери не бачать тут навіть елементарного — вбиральні. Чому міська влада не зробила вбиральні, хоча б на період навігації? Саме таке питання хвилює багатьох херсонців. Максим Ретивой написав про цю проблему на своїй сторінці у Фейсбук: 

 

Херсон, Річморвокзал, 9:00. Біля води збираються групи відпочиваючих та чекають на прогулянкові катери до Голої Пристані. А мене питають: "Де тут громадська вбиральня?"
Що я маю відповісти гостям свого рідного туристичного міста? Правильно: "Он там біля рейок всі серуть,  і дачники, і маршрутники. Або чекайте на катер, там гал'юн є."
Бо ні в величезній будівлі Річморвокзалу (який належить до Херсонської обл.ради),  ні на прилеглій території, ні у всьому районі Річпорту не облаштовано жодної вбиральні, хочаб на період навігації. Саме тому #херсонщина_туристична_твій_шлях_до_вражень.
Юрій Гусєв, може ви звернете на це увагу?

Залишається сподіватися, що все ж таки херсонці дочекаються, що міська та обласна влада почне вирішувати, хоча б елементарні та першочергові проблеми в нашому місті.