Карантин – не привід кинути навчання: курсанти ХДМА продовжують досягати висот — тепер онлайн

4 года назад 0

Карантин — не привід сумувати, тим більше кидати навчання, нехтувати саморозвитком і т.д. Приємно знати, що такої думки й курсанти Херсонської державної морської академії, які, не дивлячись ні на що, продовжують вдосконалювати свої знання та підтверджують це вдалими "науковими" кроками. Наприклад, беручи участь в онлайн-конференціях. 

Детальніше про це повідомляють на Фейсбук-сторінці Академії.

Так, 23 квітня 2020 року курсанти Херсонської Державної морської академії 123 групи Микита Балинський та Артем Кривошеїн взяли участь в ІХ Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів та молодих вчених «Проблеми і перспективи розвитку транспорту» в Одеському національному морському університеті. Науковим керівником виступила доцент кафедри англійської мови в судноводінні, к.п.н. Швецова Ірина Вікторівна.

Конференція проходила в програмі Zoom, тому була можливість презентувати власні дослідження англійською мовою та обговорювати їх в онлайн режимі. По завершенню заходу курсанти отримали сертифікати учасників.

Важливо відзначити те, що курсант Микита Балинський був нагороджений грамотою «Краща доповідь в конференції», що не може не тішити.