Концепція головної ялинки Херсонщини цьогоріч практично не зміниться

6 лет назад 0

Головну новорічну ялинку Херсонщини відкриють традиційно 19 грудня, на  День Святого Миколая. 

Про це розповів керівник апарату Херсонської ОДА Володимир Клюцевський, повідомив ПІК

Новорічна ялинка буде відкрита 19 грудня о 17.00 на День Святого Миколая. 

Вона буде тією ж, що й минулоріч, і позаминулоріч, адже з облбюджету на її придбання були виділені кошти. І на тому ж самому місці. 

Буде таке ж оформлення площі, але більше розважальних послуг і торгівельних будиночків, плануємо створити святкове містечко на кшталт Львова.

Обласну ялинку почнуть встановлювати 14-15 грудня. 

А ось міської ялинки цьогот року в Херсоні не буде. Таке рішення. за словами чиновниці Херсонської мерії, прийняли а облдержадміністрації.

Про що вона написала у фейсбуці.

Ну що сказати?

Тут виникають запитання — по-перше, відколи це міська влада стала такою слухняною щодо рішень обласного керівництва, а по-друге, ну від живої ялинки відмовилися, а де ж поділася та штучна, яку встановлювали раніше?

Хоча можемо припустити, що чимало херсонців з ріщенням області погодяться — минулі роки нам доводилося неодноразово чути нарікання городян, мовляв, навіщо викидати гроші з міського бюджету на встановлення ялинки біля драмтеатру, все рівно переважна більшість людей йдуть на площу Свободи. 

А й правда, не один рік наші журналісти спостерігали одиноку новорічну красуню на площі Героїв Сталінграду, тоді як біля головної ялинки області завжди було людно.