Олена Урсуленко щодо приватизації об’єктів комунальної власності Херсона

4 года назад 0

 Олена Урсуленко щодо приватизації об’єктів комунальної власності Херсона    Сьогодні, 16:40                 Після прийнятого депутатами міськради рішення №2256 до секретаря Херсонської міськради Олени Урсуленко звернулися громадяни, працівники бібліотечної системи міста, так як побачили, що у переліку об’єктів на приватизацію є і адреси бібліотек. 
…Я побувала за адресою по вул. Патона-4а: це двоповерхова будівля комунальної власності. Перший поверх занедбаний повністю, захаращений якимось непотребом від ПП ЖИЛТРАНС чи від ШВЕЙНОЇ МАЙСТЕРНІ, які там знаходяться на умовах оренди (це зі слів тих, хто на той час нам там зустрівся). Більш детальна інформація з’явиться, як тільки отримаю відповідь на запит від міського голови.
Саме на другому поверсі знаходиться бібліотека. Протягом 2019 року кабінети бібліотек повністю відремонтовані, замінені вікна, двері, батареї, куплені меблі — і ось тут ми отримуємо сюрприз від Вербицької Аліси, що будівля приватизується!
 Ким, за чиїм бажанням, на яких умовах, нікому не зрозуміло?! І досі керівник управління комунальної власності нічого нікому не пояснив.
А да, там ще такий добротний внутрішній дворик, соток десь на 10, а може і більше. Не вимірювала! 
Свою думку щодо організації на цьому місці дозвільного сімейного центру із збереженням бібліотеки я сказала і начальнику управління культури, і міському голові, тим паче, що початок вже закладений. Гроші міського бюджету в другий поверх вже вкладені!,  — повідомила Олена УРСУЛЕНКО.