Прибутковий день для злодюг: невідомі “обчистили” касу магазина херсонця

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 474 заяви і повідомлення, серед яких 134 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 69 адміністративних протоколів, з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 47-річний  мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що у мікрорайоні «Таврійський» невідомі проникли в магазин, звідки вчинили крадіжку грошей в сумі 25000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернувся 25-річний мешканець мікрорайону «Корабел». Хлопець  розповів, що невідомий, представившись працівником банку, шахрайським шляхом дізнався реквізити банківської картки та зняв з неї гроші в сумі 10300 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Бериславського відділу поліції надійшло повідомлення від 24-річного мешканця с. Новорайськ. Хлопець розповів, що не може знайти свій автомобіль «Москвич», який припаркував біля будинку. Упродовж півгодини в центрі селища поліцейські знайшли покинуту автівку та повернули заявнику. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області