У Херсоні не все так погано, просто, певно, влада міста «сповідує» стиль ґранж

6 лет назад 0

Стиль ґранж — це свого роду протестний стиль.

Стиль, що суперечить загальноприйнятим нормам зовнішнього вигляду.

Херсон — це практично суцільний ґранж, вважає відомий місцевий фотохудожник Олександр Андрющенко і вітає у фейсбук усіх херсонців з наступаючим роком Собаки… 

Я ніколи не замислювався, чому мені так імпонує стиль ґранж, чому я дуже люблю знімати старий облуплений Херсон і чому я майже байдужий (у плані фотозйомки) до витончених і гармонійних речей. 

Коли задумався, то злякався: а чи не хворий я часом? Перебрав у пам'яті свої відчуття. Таки ні, не хворий, бо коли бачу витончені та гармонійні речі — натхненно поринаю у зйомку… 

Тільки, на жаль, на вулицях рідного міста це буває надто рідко. Бо Херсон — це ґранж. А як вчили нас послідовники марксизму свого часу — "битіє опрєдєляєт сознаніє". Все зійшлося!

Попри все, я люблю своє місто таким, яке воно є, люблю людей такими, які вони є, і тварин, такими які вони є. Тільки, якщо ці тварини не загрожують здоров'ю і життю людей, яких я люблю, а люди — не функціонери, які нічого не роблять для усунення цієї загрози… Центр міста. Три епізоди, зняті протягом цього тижня. "На манєжє — всьо тє жє". Кидаються на людей, кидаються на машини, вони тут господарі. Наступний рік — їхній. Злий я? Ні, я добрий. З наступаючим новим роком, собаки!