У херсонских злочинів все стабільно: обкрадають будинки, машини та банківські картки

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 690 заяв і повідомлень, серед яких 117 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, внаслідок якої 1 особа  отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 169 адміністративних протоколів,  з них 5 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Великоолександрівське відділення поліції  надійшло повідомлення від місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа проникла в будинок, звідки викрала телевізор та тюнер. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції  надійшло повідомлення від 44-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий розбив скло в автомобілі «Хюндай», звідки викрав барсетку, в якій знаходились 5000 гривень і мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини  надійшло повідомлення від 31-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що з його банківської картки невідомі особи викрали 11400 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області