Херсонські спортсмени вибороли 42 золоті медалі кубка Світу з Козацького двобою

6 лет назад 0

1–3 червня 2018 року в Одесі у спортивній залі на узбережжі Чорного моря відбувся кубок Світу з Козацького двобою.

У змаганнях у 7 розділах контактів, від легкого до повного, та показу техніки взяли участь біля 500 спортсменів з 16 країн.

Спортивне свято проходило на 2-х татамі та октагоні в захоплюючій боротьбі як зовсім юних 7-9 річних спортсменів, так і титулованих 25-30 річних професійних бійців ММА та досвідчених ветеранів різних видів одноборств.

Спортсмени Херсонської області у складі збірної команди України, продемонструвавши сміливість  та волю до перемоги, вибороли 91  медаль (42 золоті): клуби Фенікс, Метеор, Патріот, Кіт, Легіон, Характерник.

Перше командне місце завоювала збірна команда України, на другому – збірна Італії, третє – у спортсменів збірної Азербайджану.

Чемпіонами та призерами кубку Світу з козацького двобою у своїх вікових та вагових категоріях стали: Белецький Роман, Бризгун Василь, Кириченко Іван, Максимова Дар’я, Піменов Володимир, Чесніков Андрій, Улей Олександр, Братишевська Наталія, Гаран Глєб, Дереш Михайло, Дисятов Владислав, Дутка Вадим, Войтович Юлія, Зімов Станіслав, Клімашевські Нана та Ринат, Левицький Ігор, Маліновський Іван, Молодченко Тимофій, Морозік Ярослав, Мухіна Діана, Позняков Артем, Стасенко Артем, Туркови Данило та  Олександр, Тищенко Настя, Малига Ольга, Ніколаєв Олексій, Фєдчун Нікіта, Шульц Ніколь, Щербина Ростислав та інші.

Вітають всіх спортсменів, тренерів Молодченко Миколу, Кірющенко Тетяну, Солопа Ігоря, Чеснікова Олександра, Кітченко Миколу, Лебєдєва Дмитра батьків спортсменів та всіх хто допомагав у підготовці і бажаємо тільки перемог у майбутніх змаганнях.