«Кременчук» – «Дніпро» 4:1

3 года назад 0

29.11.2020. Тур 12. «Кременчук» – «Дніпро» 4:1 (0:0, 2:1, 2:0).

Перший період команди провели з нулями на табло, але з масою небезпечних гольових моментів. На жаль, було помітно, що видалення в команді чемпіонів не дають ефекту, більш того, виникав ризик контратак. Перший відеоперегляд на можливість голи – у ворота  Олександра Хомутова.  Що «Кременчук», що «Дніпро» гостро атакували, але все ж в першій двадцятихвилинці переможцями в цій битві вийшли саме голкіпери, а на першу перерву команди пішли з сухою нічиєю.

«Кременчук» на правах господарів продовжували грати першим номером, не дозволяючи херсонцям здійснювати свої атаки. На 7-й хвилині другого періоду це дало свої плоди для «городян»: після тривалої атаки «щук» Іван Савченко  і  Олексій Ворона  втекли в швидку контратаку і Савченко в один дотик відкрив рахунок в матчі.
Херсонці додали обертів і стали набагато активніше грати попереду. Але реалізація більшості в цій день була нашою слабкою ланкою. Тай видалялись вдвічі більше. За 6 хвилин до перерви ми знову пропустили контратаку, і Андрій Денискін   подвоїв перевагу «Кременчука».

Відіграватися «Дніпро» почав тільки під кінець другого періоду:  Антон Крисанов  замкнув передачу  Олександра Швецова  і скоротив відставання до мінімального.

Повернути перевагу у дві шайби «городяни» змогли на початку третього періоду: знову швидкий вихід господарів зі своєї зони, Денискін віддав пас на  Олександра Коробова , помилка захисників і – 3:1. До кінця матчу «щуки» кинули всі сили в атаку, але так і не змогли ще раз пробити  Микиту Гордюшина .

Таким чином, «Кременчук» перервав двоматчеву серію поразок від лідерів чемпіонату, а херсонці навпаки програли вперше за три тури. Тепер повертаємося на домашню арену, куди 5 і 7 грудня 2020 року в гості приїде команда Маріуполя.

Шайби: 1:0  Савченко (Ворона, Денискін), 26:15;  2:0  Денискін (Коробов, менш.), 34:56;  2:1  Крисанов (Швецов, Дорофєєв), 36:29;  3:1  Коробов (Денискін, Дубінін), 42:42;  4:1  Денискін (Дубінін, Варава), 59:42;

Кременчук:  Гордюшин (Корнієнко); Бабрусев – Яковлєв, Хрішпенц – Алексюк, Грицьких – Александров, Варава; Кисельов (К) – Серанов – Тютченко, Созонов – Пукс (А) – Орлов, Савченко – Волков (А) – Ворона, Коробов – Дубінін – Денискін.

Дніпро:  Хомутов (Гурко); Дорофєєв – Декало, Макаров (К) – Афанасьєв (А), Матусевич – Ратушний; Зайцев – Крисанов – Швецов, Вишняков – Гасніков – Воробйов, Каракулько – Брага – Панасенко, – Целогородцев.

Главный тренер херсонского «Днепра»  Дмитрий Пидгурский  подвел итог матча против «Кременчука»:
— Игрокам надо слушать, что говорит тренер, а не заниматься отсебятиной. Команда сыграла плохо – вы видите счет на табло.
— У «Днепра» получается громить крепкие команды из нижней части турнирной таблицы, но почему никак не выиграете у кого-то из лидирующей тройки?
— Тренироваться надо.
— Почему сегодня играли в три звена?
— Тренерская задумка…

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро».