В Каховці відбулась традиційна молодіжна спартакіада

3 года назад 0

10 травня 2021 року на каховському с/к «Олімпійський» відбулась традиційна Х V І-та молодіжна Спартакіада Каховської ТГ , присвячена Дню пам’яті та примирення, 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та пам’яті каховчан, які загинули в зоні АТО   на Сході У країни . Організатор змагань – відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці активістів молодіжного та фізкультурно-спортивного руху міста.

 Цього року в змаганнях Спартакіади взяли участь дев’ять команд (близько 80 учасників): військово-патріотичний гурток «Сіроманці» (ЦДТ), «Мандрівник» (СЗЗСО № 2), «Інваспорт», ДЮСШ Каховської міської ради, «Фортуна», «Імпульс», «Адреналін», «Нам тут жити!», ГО «СК «Капоейра». 

Першість у командному та особистому заліку  визначалась у 8 видах спорту: шашки-64, стрільба з луку, легкоатлетична естафета (4 х 100м) з елементами кросфіту, волейбол, стрільба з пневматичної гвинтівки, дартс, гирьовий спорт і традиційно перетягування канату (результат, якого не включався до загальнокомандного заліку). 

Під час урочистого відкриття Спартакіади учасників та вболівальників привітав міський голова Віталій Немерець.

Як завжди, змагання Спартакіади проходили у дружній, доброзичливій обстановці та принесли багато задоволення і нових яскравих вражень учасникам та вболівальникам. За підсумками першості в особистому заліку з видів спорту переможцями ХVІ молодіжної Спартакіади стали:

Дартс (дівчата):

К арпізіна Людмила ( « Адреналін »)

Дартс (юнаки):

Сахарчук Володимир ( « Адреналін »)  

Шашки-64 (дівчата):

Сахарчук Альбіна ( « Адреналін »)  

Шашки-64 (юнаки):

Новожилов Костянтин ( « Нам тут жити! »)  

Стрільба з лука(дівчата):

Буланая Світлана Адреналін ») та Грушко Тетяна («Мандрівник»)

Стрільба з луку(юнаки):

Мінський Григорій Нам тут жити!» )

Гирьовий спорт(вправа – ривок, вага гирі – 16 кг, абсолютна вагова категорія):

Шруб Олександр Адреналін »)

Стрільбаз пневматичної гвинтівки(дівчата):

Місюра Діана Сіроманці » )

Стрільбаз пневматичної гвинтівки(юнаки):

Мінський Григорій («Нам тут жити!»)

В командних змаганнях з легкоатлетичної естафети   ( 4х100м ) з елементами кросфіту   кращий результат показали представники команди ДЮСШ .   У волейболі перемогу святкувала команда « Фортуна» .   Фінішувала молодіжна Спартакіада змаганнями з перетягування канату . Тут перемогу святкувала команда « Адреналін », яка у фіналі здолала опір опонентів з «Фортуни».

За підсумками Х V І молодіжної Спартакіади   Каховської ТГ 2021 року у за гальнокомандному заліку перемогла   команда « Адреналін » , на другому місці – команда «Нам тут жити!», на третьому – ДЮСШ Каховської міської ради .  

Команда «Адреналін» нагороджена перехідним почесним Кубком та почесним дипломом. Переможці та призери Спартакіади в особистому та командному заліку були відзначені дипломами і призами відділу у справах молоді та спорту Каховської міської  ради. Почесні нагороди учасникам вручив міський голова Віталій Немерець. Також всі учасники Спартакіади отримали солодкі подарунки від організаторів.  

Джерело: У Каховці відбулася традиційна молодіжна спартакіада , Новина — kahovka