Андрій Гордєєв: «Херсонщина до опалювального сезону готова»

Андрій Гордєєв: «Херсонщина до опалювального сезону готова»

7 лет назад 0

3 жовтня в міському комунальному підприємстві «Херсонтеплоенерго» відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації, яке присвячене питанням підготовки до опалювального сезону.

Особливу увагу очільник області Андрій Гордєєв звернув на підготовку підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року.

Так, він проінформував: «В цілому в нас ситуація краща, ніж минулого року. Виникають занепокоїння лише з Херсонською теплоелектроцентраллю».

Також він закликав голів районних державних адміністрацій звернути увагу на шефську допомогу(утеплення військових частин, розташованих у районах області) щодо підготовки до опалювального сезону в контексті ТЕЦ, Генічеського газопроводу , об’єднання співвласників багатоквартирного будинку та інших утворень, які сьогодні повинні приймати теплоносії від теплогенеруючих компаній.

Окрім того керівник області зазначив, що планує обговорити проблемні питання з профільним Віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком.

«Як влада ми маємо забезпечити наявність теплогенерації та її транспортування», — підсумував Андрій Анатолійович.

Варто зазначити, що заклади соціально-бюджетної сфери, а саме загально-навчальні, дошкільні навчальні та заклади охорони здоров’я підготовлено на 100%.

Також, згідно з вимогами Мінрегіону рівень готовності об’єктів у сфері теплопостачання до опалювального періоду станом на 01 жовтня становить 100%.