Андрій Гордєєв ознайомився з роботою лікарень Каховського районуАндрій Гордєєв ознайомився з роботою лікарень Каховського району

Андрій Гордєєв ознайомився з роботою лікарень Каховського району

7 лет назад 0

20 вересня в рамках робочого візиту в Каховський район голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв разом зі своїм заступником Андрієм Балонем ознайомився з потенціалом Таврійського госпітального округу.

Очільник області здійснив огляд педіатричного відділення, клініко-діагностичної лабораторії, відділення гемодіалізу Каховської центральної районної лікарні та відвідав лікарняний комплекс №1, відділення інтенсивної терапії серцево-судинних захворювань Центральної міської лікарні у Новій Каховці. Зокрема, поспілкувався з медпрацівниками та пацієнтами лікарень, ознайомився з обладнанням та устаткуванням.

Також під час екскурсії Каховською ЦРЛ Андрій Гордєєв мав нагоду привітати молоду родину з народженням донечки.

Такі візити до лікарень зумовлені проведенням реформи системи охорони здоров’я, яка проводиться з метою забезпечення умов для надання якісної медичної допомоги через утворення госпітальних округів.

«Ми побачили  якісні зміни в Новокаховській ЦМЛ і потенціал в Каховській ЦРЛ. Після професійної дискусіі ми визначимо, яка ж буде центральною.  У планах також наглядно ознайомитися з роботою лікарень у Верхньорогачицькому, Великолепетиському, Горностаївському районах. В цілому Херсонщина готова до реформування. Але проводити його ми будемо шляхом саме якісних змін», — підсумував очільник області Андрій Гордєєв.