На верфях SMG нарощується обсяг виробництва

3 года назад 0

Верфі компанії Smart Maritime Group (SMG) у першому півріччі продемонстрували позитивну динаміку виконання замовлень з ремонту та модернізації суден різного типу.

Як інформує прес-служба SMG, замовникам уже передані після ремонту 37 суден. На чотирьох теплоходах, які належать компанії з Нідерландів, проведена високотехнологічна модернізація.

Сьогодні на Херсонській та Миколаївській верфях SMG ремонтується 15 суден і на трьох — проводиться глибока модернізація із суттєвим збільшенням довжини корпусів.

— Ми докладаємо всіх зусиль, щоб зберегти позитивну динаміку щодо збільшення кількості замовлень від українських та іноземних судновласників. Результати першого півріччя досягли доковідного рівня завантаження. Також маємо підстави розраховувати на активну роботу і збільшення обсягів і в другому півріччі, — наголосила директор з маркетингу SMG Світлана Шотт.

SMG об’єднує Миколаївську і Херсонську верфі, створені на базі ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод» і ПАТ «Херсонський суднобудівний завод».

Анатолій НІКОЛАЄВ.