Росіяни незаконно зареєстрували в Генічеську підприємство, яке займається перевезеннями

6 месяцев назад 0

Російська окупаційна влада Херсонської області в Генічеську незаконно зареєструвала чергову державну установу.
Про це повідомляють місцеві телеграм канали.
5 жовтня 2023 року в російському держреєстрі було з’явилось “государственное казенное учреждение Херсонской области “Херсонавтотранссервис”», що займатиметься пасажирськими автобусними перевезеннями. Його директором вказаний Таймураз Дєдегкаєв. Юридична адреса незаконної казенної установи знаходиться за адресою місто Генічеськ, проспект Миру, будинок 223 а.
Таймураз Дєдегкаєв є громадянином України з окупованого Криму. З 2005 року він є керівником “Комітету народного контролю” у Ялті. 23 січня 2013 року в Ялті було зареєстроване ТОВ “Бюро технічних ідей”, де Дєдегкаєв є співзасновником і вказаний уже як громадянин РФ з адресою реєстрації м.Санкт-Петербург, вулиця Чехова, будинок 1/12, квартира 7.
Після окупації Криму компанія була зареєстрована і в російській юрисдикції з тими ж засновниками, що і в українській: Таймураз Дєдегкаєв, Олександр Карпов (АР Крим, місто Ялта, вулиця Річна, будинок 4-Б, квартира 23), Євгеній Тимофеєв (АР Крим, місто Ялта, провулок Червоноармійський, будинок 4, квартира 18).