На Херсонщині відбулися урочистості з нагоди Дня працівників суду України

2 года назад 0

Щороку 15 грудня в Україні відзначають День працівників суду. З цієї нагоди у апеляційному суді Херсонської області відбувся урочистий захід, на який завітав і голова обласної державної адміністрації Геннадій Лагута. Очільник області привітав працівників суду та відзначив Почесними грамотами.

«У цей непростий для нашої держави час, робота судової гілки влади є надважливою. Адже зараз громадяни особливо гостро потребують надійного захисту своїх прав і свобод. Тож, я бажаю вам успіхів та невичерпної енергії у цій справі. Вірю, ми зможемо ще більш зміцнити авторитет судової влади на Херсонщині», — зазначив голова облдержадміністрації Геннадій Лагута.

Вітаючи присутніх у залі працівників суду губернатор наголосив на важливості прийняття працівниками суду виважених та справедливих рішень, адже від цього залежать долі людей та зміцнення демократичних засад судочинства в Україні.

Отже, з нагоди професійного свята, та за багаторічну плідну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди Дня працівників суду України Почесними грамотами голови обласної державної адміністрації нагороджено:

  • Крістіну Павлівну Ільченко — помічника голови Херсонського апеляційного суду;
  • Олену Валентинівну Кушнаренко — начальника відділу організаційного забезпечення розгляду цивільних справ Херсонського апеляційного суду;
  • Ганну Василівну Остаповець — помічника судді Херсонського апеляційного суду;
  • Тетяну Михайлівну Павлову — помічника судді Херсонського апеляційного суду;
  • Катерину Володимирівну Пащекун — помічника судді Херсонського апеляційного суду;
  • Діану Сергіївну Романову — помічника заступника голови Херсонського апеляційного суду.