Армія РФ обстріляла Комишани та Берислав Херсонської області: є поранені

9 месяцев назад 0

Близько 4 ранку 11 серпня 2023 року армія РФ влучила в будинок у Комишанах на Херсонщині. Поранені троє жінок, їх ушпиталили.

Про це повідомляється в Telegram Херсонської ОВА.

Також в ОВА повідомили, що о 8 ранку російські військові скинули з безпілотника вибухівку на пункт видачі гуманітарної допомоги в Бериславі. Загиблих та поранених немає.

Що відомо про обстріли Херсонської області 10 серпня ​Російська армія з артилерії обстріляла Білозерку. Поцілила в людей, які отримували гуманітарну допомогу: шестеро поранених.

Раніше російські військові атакували околиці та центр Михайлівки Новоолександрівської громади. Пошкоджений автомобіль Укрпошти.
Російські війська вранці 10 серпня обстріляли Берислав на Херсонщині. Загорівся приватний будинок. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 40 кв. м. Поранених та загиблих немає.

За даними Генштабу, військові РФ з авіації вдарили по Козацькому та з артилерії обстріляли понад 20 населених пунктів Херсонської області. Зокрема, Золоту Балку, Республіканець, Червоний Маяк, Шляхове, Львове, Козацьке, Антонівку, Велетенське та Херсон.​