Банківські шахраї та крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

5 лет назад 0

У четвер, 18 липня, до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 685 заяв і повідомлень, серед яких 150 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 4 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 1 особа загинула, 3 особи  отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 175 адміністративних протоколів,  з них 8 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Олешківське відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий відкрито заволодів його грошовими коштами в сумі 500 грн. та мобільним телефоном. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції надійшла заява від 45-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідома особа, зателефонувавши заявнику, переставилась працівником банку та шахрайським шляхом дізналася реквізити банківської картки, після чого заволоділа грошовими коштами в сумі 20000 грн.. За даним фактом проводиться перевірка.

В Скадовське відділення поліції надійшло повідомлення 55-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий викрав сумку, в якій знаходились 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.