Дитинство під градусом: на Херсонщині судили неповнолітнього алкоголіка

7 лет назад 0

На Херсонщині вистачає прикладів вживання спиртних напоїв неповнолітніми. Відносно одного з них навіть було відкрито справу про адміністративне правопорушення, яке розглядав Іванівський районний суд.

Вночі, 2 вересня, хлопець перебував у стані алкогольного сп'яніння біля Івановського будинку культури. Свій подвиг він продублював. Увечері, 15 вересня, неподалік від Іванівського міжрайонного управління водного господарства.

Своїми діями неповнолітній вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 178 КУпАП ( "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді"), — повідомляють Херсонські Факти.

У суді порушник вину свою визнав, пояснивши, що дійсно перебував в стані алкогольного сп'яніння в громадському місці, вживав алкогольне пиво. У скоєному розкаявся і пообіцяв більше не вживати спиртні напої.

Суд визнав його винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачен.их ч 1 ст. 178 КУпАП, і застосував до нього захід впливу у вигляді попередження.