ДТП у Херсоні забрала ще одне життя (ФОТО)

5 лет назад 0

Сьогодні у Херсоні в результаті лобового зіткнення двох автомобілів загинув один із водіїв транспортних засобів. Наразі поліція встановлює усі обставини та причину дорожньо-транспортної пригоди.

Близько 11:30 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в обласному центрі – по вул. Іллі Кулика сталося зіткнення автомобілів «Нyundai Santa Fe» та «ВАЗ-2103». На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що 90-річний водій ВАЗу з невідомих поки що причин раптово виїхав на зустрічну смугу та здійснив лобове зіткнення з позашляховиком. В результаті пригоди водій легковика від отриманих травм помер на місці ДТП. Завдяки спрацювання подушки безпеки водій «Нyundai Santa Fe» отримав лише незначні забої.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі поліція з’ясовує обставини пригоди. Призначене проведення усіх необхідних експертиз для встановлення причини ДТП

 

Відділ комунікації поліції Херсонської області