Генічеські колаборанти розшукують свого зниклого колегу

6 месяцев назад 0

В  Генічеську зник місцевий колаборант  Гєна Малюков .

Про це стало відомо з місцевих колаборантських телеграм-каналів.

Деякі з них зранку виклали оголошення про розшук зниклого друзяки. Мамкін комуніст  Мухін виклав оголошення про пошуки в своєму телеграм-каналі, його прикладу послідували ще декілька колаборантів.
В телеграм-каналі самого Малюкова останнє повідомлення дійсно опубліковано ще 9 жовтня, хоча до цього він достатньо активно щоденно постив різну пропагандистську ахінею. 9 жовтня він урочисто повідомив, що "похолодало і врємя журалки пробило" і після цього на звʼязок більше не виходив.
Сподіваємося, що Гєна в Сиваші таки пішов на корм тій самій журалці і що це саме його час пробив, а не журалки. Хоча, скоріше за все він знову сидить десь на підвалі за черговий зальот у своїх хозяєв, як це вже було раніше. Можливо, він вирішив половити журалку без дозвільних документів і попався як браконьєр. 

Раніше він жваво засуджував і обговорював у соціальних мережах роботу української прикрдонної служби, яка ловила браконьєрів у сезон риболовлі. Казав, що місцевих море кормить і що для них такі дозволи — це нонсенс. От, Гєна, давай, розкажи тепер тим кого ти так чекав, що ти будеш все робити без документів і що тебе море кормить. Звісно, якщо ти ще живий. Але особисто ми дуже сподіваємося що ти живий і що дочекаєшся приходу ЗСУ в Генічеськ і справедливого суду.