Херсонець переконався: не варто купувати авто у Інтернет-мережі

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло  467  заяв і повідомлень, серед яких 79 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 92 адміністративних протоколів, із них 13 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 34-річна  мешканка Суворовського району. Жінка розповіла, що невідомий зловмисник проник в її будинок та здійснив крадіжку 500 доларів США. За даним фактом проводиться перевірка

В Скадовське відділення поліції звернулась 38-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що незнайомий незаконно заволоділи її мопедом «Honda». За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Нижньосірогозького відділення поліції зателефонував 47-річний мешканець області. Чоловік розповів, що хотів купити авто через сайт у Інтернет-мережі. Домовившись про угоду з власником авто, чоловік переказав 34100 гривень на його банківську картку, після чого продавець перестав відповідати на дзвінки. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області