Херсонський бузувір батьків пошматував

3 года назад 0

Херсонський бузувір пошматував стареньких батьків. Нероба припхався додому у квартиру на вулиці Патона (житловий масив «Корабел») п’яний, як чіп. Батько з матір’ю почали йому дорікати за байдикування та розгульне життя, і від тих докорів городянин буквально оскаженів. Він вибив ногою скло у міжкімнатних дверях, ухопив гострий, наче кинджал, уламок. І став ганятися за батьками, вимахуючи імпровізованою зброєю. 65-річному батькові він розрізав передпліччя, 63-річній матері – стегно, наніс багато дрібних порізів. Розправа справді могла закінчитися подвійним убивством, та вчасно нагодилася поліція.

— Призвідця бешкету був настільки п’яним, що ніби не помічав патрульних, і не чув їхніх закликів припинити насилля. Довелося його відтягувати від батьків силоміць, та садовити під стіною у квартирі. Свою поведінку громадянин пояснити був не в змозі – він тільки нерозбірливо мимрив щось собі під ніс, — розповів начальник відділення поліції у Корабельному (Комсомольському) районі Херсона Володимир Пісоцький.

Постраждалих пенсіонерів доправили до клінічної лікарні імені Лучанського. Там пацієнтів оглянули, з’ясували, що рани ті отримали неглибокі. Тому обробили їх, та відпустили подружжя додому. А от «люблячий син» поїхав на обстеження до обласної психіатричної лікарні – дуже вже неадекватно поводився. Якщо медики підтвердять, що чоловік є осудним, його чекає звинувачення у завданні легких тілесних ушкоджень. Якщо ж його поведінка була наслідком психічного розладу, скандаліста лікуватимуть примусово. До слова, протягом останніх місяців це вже другий схожий випадок на житловому масиві «Корабел». До того оскаженілий від горілки та наркотиків моряк, котрий так відзначав повернення з тривалого рейсу, влаштував бешкет у дворі багатоповерхівки, ще й чинив спробу взяти заложника.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.