Інтернет-афери та крадіжки: кримінальна хроніка Херсонщини

5 лет назад 0

У середу, 17 липня,  до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 660 заяв і повідомлень, серед яких 118 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 2 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 3 особи  отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 155 адміністративних протоколів,  з них 15 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Голопристанське відділення поліції надійшло повідомлення від 37-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що хотів придбати мопед через мережу інтернет. Перерахував 5600 грн на картку продавцю. Після чого зв'язок з ним був втрачений. Свій мопед чоловік так і не отримав. За даним фактом проводиться перевірка.

В Скадовське відділення поліції надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий проник в його гараж, звідки викрав електроінструменти. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від херсонки. Жінка розповіла, що її знайомий викрав сумку, в якій знаходились 3000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.