Житель Херсонщини вбив і спалив батька

2 года назад 0

Моторошний злочин стався в одному з сіл Новотроїцької ТГ. До поліції звернулася донька 62-річного чоловіка, який зник. Жінка не могла додзвонитися до батька. Тривоги додалося після спілкування з братом, який припустив, що батько наклав на себе руки. Мовляв, не зміг змиритися зі смертю їхньої матері. Жінку тільки-но поховали. Достатньо плутані свідчення чоловік надав оперативникам. Ті не повірили й почали копати глибше у дивній історії зі зникненням селянина.

Місцеві розповіли поліції, що ввечері неподалік будинку, де жив чоловік, щось довго палили. Зрештою під час ретельного огляду обійстя правоохоронці знайшли згарище, засипане гілками та сміттям. 34-річний син господаря зізнався в тому, що батька вбив.

Ввечері удвох поминали матір. Підігріті оковитою, посварилися. І син накинувся на батька. Бив ногами. Коли ж чоловік перестав дихати, вирішив, що найнадійніше буде тіло спалити…

-Всі його речі, документи, скинув на кучу, підпалив. Коли він обгорів, я його витягнув туди за городи, метрів на 50. Це все згарище, що тут було, я виніс туди й викидав на нього. Там накрив різним хламом, травою, сміттям, шифером прикидав, от і все, — абсолютно спокійно розповів слідчим затриманий.

Наразі фігурантові оголосили про підозру. За вбивство батька йому світить до 15 років позбавлення волі.

Марина САВЧЕНКО.