Морські піхотинці знищили ворожий розрахунок ударних БПЛА на лівому березі Дніпра. Відео

3 месяца назад 0

Воїни Збройних сил продовжують стримувати окупантів на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Наші морські піхотинці завдали російським загарбникам втрат, знищивши їхній розрахунок ударних БПЛА.
Відповідні кадри були опубліковані в офіційному  Військово-морських сил Збройних сил України. На відео можна побачити роботу бійців 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського.

Внаслідок влучання по пункту управління ударними БПЛА загинули щонайменше троє окупантів і приблизно стільки ж було поранено.

    "За інформацією з відкритих джерел, серед тих хто відправився на "концерт до Кобзона", був і старший групи розрахунку БПЛА на позивний "Мойсей",  – сказано в повідомленні.

    Зазначимо, що загибель окупанта із позивним "Мойсей" підтвердили його родичі. В останньому з дописів у своєму Telegram-каналі він написав, що "у Кринках пекло". З цього можна припустити, що розрахунок БПЛА було знищено в районі цього населеного пункту Херсонської області. 

    Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Кринки на лівобережжі Херсонщини не залишилося жодної вцілілої будівлі, там постійно йдуть запеклі бої. Та попри спроби ворога вибити українські підрозділи, нашим захисникам вдається утримувати плацдарм.