На Херсонщині через обстріл армії РФ жителі Ольгівки залишились без води

8 месяцев назад 0

Російська армія в ніч на 16 вересня атакувала Ольгівку Бериславського району Херсонської області. Внаслідок цього жителі села залишились без води.
Про це в Telegram повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

Через обстріл російських військ пошкоджені сім приватних будинків, а також об'єкт критичної інфраструктури. Тому водопостачання в Ольгівці тимчасово припинили, йдеться в повідомленні.

Що відомо про обстріли Херсонщини 15 вересня 2023 року Упродовж доби на Херсонському напрямку армія РФ з артилерії та мінометів обстріляли близько десяти населених пунктів. Серед них — Ольгівку та Херсон, повідомив Генштаб.

Російські війська упродовж 15 вересня обстрілювали деокуповану територію Херсонщини з мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, безпілотників та танків. Випустили 325 снарядів, по Херсону — 14. Загиблих та поранених немає.

Армія РФ завдала авіаційного удару по Новій Каховці. Пустила КАБ з російського літака Су-34. Авіабомба не долетіла до правого берега й впала на житловий квартал міста. Пошкоджені чотири будинки. Відомо про щонайменше одного загиблого та 12 поранених.