На Херсонщині через російську агресію поранено неповнолітню, поліція документує наслідки

2 недели назад 0

Упродовж минулої доби російські війська з артилерії та БпЛА здійснювали удари по цивільній інфраструктурі Херсонського та Бериславського районів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Білозерка, Антонівка, Інженерне, Велетенське, Львове, Білоусове, Тягинка та Одрадокам’янка.

Через обстріли пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, багатоповерховий та сім приватних будинків, поштове відділення, складське приміщення та автомобіль.

До лікарні звернулася 16-річна жителька Кизомису, в якої діагностували мінно-вибухову травму та уламкове поранення ступні. Неповнолітня отримала поранення 14 квітня під час обстрілу ворожими військами населеного пункту.

Також за медичною допомогою звернулася 60-річна жителька Велетенського. Лікарі діагностували в неї мінно-вибухову травму та осколкові поранення. Травми жінка отримала 13 квітня під час обстрілу армією рф її населеного пункту.

В Херсоні у мікрорайоні Шуменський через нічну атаку безпілотником невстановленого типу пошкоджено поштове відділення, складське приміщення та вантажний автомобіль.

Вночі окупанти вдарили з артилерії по Херсонському району, пошкодивши об’єкт критичної інфраструктури. Під артилерійським обстрілом перебували також мікрорайони Житлоселище і ХБК, там пошкоджено приватний і багатоповерховий будинки.
На місцях російських атак працювали всі екстрені служби.

За минулу добу поліція відреагувала на 228 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 14 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.