На Херсонщині колишній співмешканець викрав дівчину

5 лет назад 0

Вранці у Нововоронцовське районне відділення поліції зателефонувала схвильована жінка. Вона розповіла, що до її молодшої сестри приїхав колишній співмешканець, вони посварилися, а потім він на автомобілі повіз дівчину у невідомому напрямку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські одразу розпочали заходи з розшуку транспортного засобу – це «Mercedes-Benz» сірого кольору. Майже дві години екіпажі перевіряли вулиці населеного пункту та лісосмуги. Біля балки поблизу водосховища працівники поліції помітили свіжі сліди від протекторів шин, які вели вниз до берега. Поліцейські з’їхали в балку і через кілька метрів побачили автомобіль «Mercedes-Benz».

В салоні автівки лежала зв’язана скотчем 22-річна потерпіла. Дівчина була налякана і у шоковому стані. Водій в цей час спав. Коли ж прокинувся, то пояснив свій вчинок сильними почуттями до дівчини. У чоловіка були явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліцейські встановили, що зловмиснику 33 роки і він проживає у місті Дніпро. Під час огляду в салоні автівки правоохоронці виявили корпус гранати Ф-1 без запалу, яку направили на дослідження.   

Коли потерпіла заспокоїлася, то розповіла про обставини викрадення. Вона пояснила, що зустрічалася з чоловіком приблизно два місяці. Потім пішла від нього через його агресивну поведінку. І навіть після цього він продовжував їй писати повідомлення та умовляв відновити стосунки. Того дня він приїхав в село і вкотре просив дівчину повернутися. Коли вона відмовила, він схопив її за шию та силою затягнув в автомобіль. За словами потерпілої, в балці він зв’язав її та казав, що відвезе до себе додому і вона житиме з ним.

Нині з дівчиною все добре, поліцейські встигли вчасно і звільнили її. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України та ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до п'яти років.