На Херсонщині поліція фіксує наслідки ворожих обстрілів житлових кварталів та навчальних закладів

1 месяц назад 0

Російські нелюди вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів з артилерії, реактивних систем залпового вогню, били з БпЛА та авіації. Ворог обстрілював житлові квартали та навчальні заклади. На щастя, обійшлося без потерпілих.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від комбінованих обстрілів противника потерпали Херсон, Микільське, Кізомис, Велетенське, Антонівка, Дніпровське, Берислав, Червоний Маяк, Золота Балка, Зміївка, Гаврилівка, Новоберислав, Тягинка та Бургунка.
У Херсонському районі внаслідок російських атак пошкоджено 10 приватних будинків, 2 навчальні заклади, будинок культури, 2 автомобілі та магазин.

Окупаційні війська наносили удари керованими авіаційними бомбами по Микільському, Зміївці та Червоному Маяку. Внаслідок потужних вибухів у Микільському значно пошкоджено заклад культури, магазин, 5 навколишніх житлових будинків та автомобіль.
Ворожий дрон атакував Золоту Балку, внаслідок вибуху було пошкоджено приватний будинок та автомобіль.
У Кізомисі в результаті артилерійського обстрілу пошкоджено будівлю навчального закладу.
Під вогневим ударом армії рф перебували і житлові квартали Херсона. У центральній частині міста ворожі снаряди пошкодили будівлю навчального закладу спеціальної освіти.

На місцях влучань працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.
За минулу добу поліція відреагувала на 264 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 10 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.