На Херсонщині поліція встановлює обставини конфлікту, в результаті якого один із його учасників помер

6 лет назад 0

В Бериславському районі між двома місцевими мешканцями стався конфлікт. В результаті бійки один із учасників від отриманих тілесних ушкоджень помер. Чоловікові, який спричинив смертельні удари, може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

В чергову частину Бериславського відділу поліції зателефонували з районної лікарні. Медпрацівники повідомили, що в одному з населених пунктів району в результаті отримання тілесних ушкоджень помер місцевий мешканець. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що вранці жителька села біля паркану одного з будинків помітила 49-річного односельця. Чоловік лежав на землі та не ворушився. Жінка покликала власника домогосподарства. Він і зателефонував у лікарню. В ході бесіди з 37-річним чоловіком поліцейські встановили, що ввечері у нього вдома він та потерпілий разом вживали спиртні напої. Зі слів власника будинку, він не пам’ятає, як закінчилося застілля. Під час огляду домогосподарства поліцейські в кімнаті, на подвір’ї та речах власника виявили сліди крові. 37-річний чоловік і сам не заперечує, що, знаходячись у нетверезому стані, міг побити свого знайомого.

Як розповів заступник начальника Бериславського відділу поліції Ігор Усенко, підозрюваний раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Наразі він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області