На Херсонщині продовжують «ловити» «винищувачів» лісу

5 лет назад 0

Поліція продовжує протидіяти незаконній порубці лісу на території Херсонської області. Лише за добу в Горностаївському, Голопристанському та Олешківському районах виявлено 4 факти порубки лісу. В Олешківському та Верхьорогачинському районах зупинені 4 транспортні засоби, якими перевозилась деревина.

 

На стаціонарному посту «Пасат» Олешківського району працівники поліції виявили 3 авто, які перевозили 16,5 кубів дерев сосни. У водіїв перевірили документи на перевезення деревини, відповідність фактичної кількості вантажу зазначеній у накладних, які наразі перевіряються на справжність.

 

А у полі біля с. Володимирівка Верхньорогачицького району водій, який перевозив деревину акації, не зміг пред’явити документи на вантаж. На місце події направили слідчо-оперативну групу. Для подальшої перевірки поліція вилучила автомобіль «ВАЗ-2106» з причепом, завантажений 1,5 кубів акації. Він знаходиться у районному відділі поліції, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

За минулу добу виявлено 4 факти незаконної порубки дерев у Голопристанському та Горностаївському районах. Так, у смт Горностаївка лісник повідомив про випил трьох дубів. На місці слідчо-оперативна група оглянула місце спилу дерев, об’ємом 5 кубів. Для подальшої перевірки за трьома фактами інформація внесена в Журнал єдиного обліку. За фактом незаконної поруки лісу у Голопристанському районі відкрите кримінальне провадження, встановлюються особи, причетні до даної події.

Поліція проводить всі необхідні заходи щодо запобігання незаконній порубці лісу.

 

Відділ комунікації поліції Херсонської області